Katrine Lunde Mackenzie

Katrine er skodespelar og debuterte på teater An der Wien i Østerrike i 1994. Sidan debuten har ho jobba med musikkteater og teater i ulike former og sjangrar.

Katrine har vært tilknytt Trøndelag Teater, DNS, Hordaland Teater og SoFt. I tillegg til private teater i Norge. Ho har også mellom anna jobba med musikkteater i Tyskland og ved Lyric Hammersmith, London.

Katrine har også produsert ei eiga framsyning, med utgangspunkt i Olav H Hauge og Ragnar Hovland sine tekstar, i samarbeid med Teatergarasjen i Bergen.

Forutan å spele syng Katrine og har reist mykje med fylkeskonsertane og gjeve eigne konsertar. Katrine har tidlegare medverka ved SoFt med framsyninganeTyl (2010/11), Få meg på, for faen (2011), Absolutt Per (2012) og samarbeidsproduksjonen Ein god dag kjem aldri for tidleg i 2013.

Gasta Design