Norge.Nett.No

«Hadde Skavlan vore så innhaldsrikt ville han truleg ha teke steget frå gull til platinum i sjåartal» Firda

«Talkshow-gimmicken er tatt heilt ut» Firdaposten

Norge.Nett.No er eit ellevilt talkshow i beste Skavlan-stil. Her er det kjende gjester i studio, og tema for dagen er grunnlovsjubiléet. Er Norge etter 200 år blitt verdas beste land å bu i? Og, viss, ja, er det rett og slett fordi det er typisk norsk å vere god? Den velkjende stuntreporteren er sjølvsagt på plass og tek pulsen på folk i gata.

I studio blir det besøk av ein sexy historikar, ein medirådgjevar frå First House og kjende personar som Kristin Halvorsen, Dag Solstad og Petter Stordalen. Til og med ein krisepsykiater må trå til då Henrik Wergeland, Camilla Collett og den langt mindre populære Vidkun Quisling dukkar opp frå den hinsidige og gir oss ei skråblikk på dagens Norge. Sistnemde er ikkje heilt nøgd, for å seie det mildt.Urpremiere
torsdag 27. februar.
Speleperiode
28. februar - 21. mars.  

AV
Tommy Sørbø

REGI
Bodil Kvamme

SCENOGRAFI
Åse Hegrenes

KOSTYME
Else Elisabeth Lund

LYSDESIGN
Arne Kambestad

MEDVERKANDE
Oda Alisøy
Anne E. Kokkinn
Idun Losnegård
Kyrre Eikås Ottersen
Lars Sørbø

STUNTREPORTER
Håkon Haugsbø


2015Gasta Design